Servicii pentru organizarea evenimentelor

Events by Sabrina este o agenție care oferă servicii complete pentru organizarea oricarui tip de eveniment. Pentru că vrem să oferim servicii de înaltă calitate, folosim doar cei mai buni furnizori. Puteți avea incredere în noi că vă vom satisface toate cerințele cu privire la organizarea evenimentului dumneavoastra.

Ne ocupăm de gasirea locației, de temă și decor, catering, divertisment, audio/vizual, iluminare, transport și personal. Avem de asemenea, relații excelente la multe locații disponibile din București și din tara, de la sălile de conferințe și evenimente din cadrul hotelurilor, pentru evenimente mari atât în interior cât și în exterior, la spațiile exclusive cum ar fi galeriile de artă și locațiile pentru petreceri private.

Dacă aveti nevoie de toate serviciile noastre sau doar de o parte din ele, Events by Sabrina vă oferă consultanta pentru a crea evenimentul perfect. Oricare ar fi nivelul de sprijin pe care doriți să vi-l oferim, coordonatorii noștri de evenimente se vor asigura că evenimentul dumneavoastră va fi un succes!